Chantabury, Thailand

Anlande Thailand igar lite efter lunchtid.
Varma, klibbiga men overlyckliga. En minibuss vantade oss och korde oss direkt till Napoleon Village i strax soder om Chantabury. Allt som allt tog resan nastam exakt ett dygn, inraknat ar da den 6 timmars langa vantan i Istanbul, Turkiet. Men de timmarna flog ivag i ett nafs. Vi traffade en trevlig svensk kille pa planet och han gjorde oss sallskap pa flygplatsen, vi satt och spelade kort och tarning och njot av ett par goda, men herregud-vad-dyra, drinkar. Bara for att ni ska fa en aning om hur dyrt det var sa bestallde vi varsin kebabtallrik och det kostade 120 svenska kronor. Men vad gjorde det, vi visste ju vart vi skulle, till billiga underbara Thailand.

En middagsmaltid, riktig god mat, med en stor stark till gar loss pa 30 kronor. Skrattretande billigt.
En drink kostar 15 kronor. En klasse sma sota goda bananer kostar 1 krona. En colgate tandborste kostar 6 kronor.

Idag simmade vi med delfiner. En upplevelse. Sma, sota, goa och lena intelligenta varelser. Dock hade jag lite blandade kanslor. Att simma med delfiner ar nagot man alltid dromt om, men jag gillar inte riktigt det har med att gora det med delfiner i fangenskap. Killarna som jobbade med delfinerna som vi sag idag, det marktes att de tycker om sina delfiner och vill deras basta. Och det marktes att delfinerna tycker om dem. Sa det kandes okej anda.

Resten av dagen har vi legat pa stranden och lapat sol. En lang fin strand, folktom sa nar pa oss. Blaste precis lagom skont, och vattnet var VARMT. Lika varmt som i luften. Hotellet vi bor pa ar ocksa fint, en av de battre vi bott pa om man raknar med de tidigare gangerna vi varit i Thailand. Igar var det nog bara vi pa hotellet, idag ar det lite mer folk. Det ar skont och avkopplande, men ett par dagar till och jag far lappsjuka. Som tur ar sa aker vidare i morgon. Vart, hur, nar ar inte riktigt bestamt, men en o blir det.

Jag njuter av livet harnere, dricker paraplydrinkar och skalar for er darhemma.


Kommentarer
Postat av: jenny

åh.. jag VILL också!

2008-02-01 @ 15:19:51
URL: http://jennyk.blogg.se
Postat av: Cammy

Ja, fortsätt och berätta, jag blev ju inte avundsjuk ;-) nämen, det var kul att läsa vad ni gjorde o så.. Skriv gärna mer. Puss

2008-02-02 @ 15:40:37
Postat av: Jill

Vad roligt att få vara med på ett hörn och kunna drömma sig bort med hjälp av din reserapport från exotiska Thailand. Vila, upplev och NJUT!!! Här har vi storm, snö och regn om vartannat, allmänt kasst med andra ord. Kramis

2008-02-02 @ 19:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0