Koh Chang, Thailand

Dagarna rusar i vag. I borjan kandes dagarna lite langa, nu hinner man knappt vakna innan det ar dags att lagga sig igen. Hemresedagen narmar sig. Sorgligt. Som jag skrev i forra inlagget skulle vi ju ut och kora moppe. Jag, brorsan och Anders. Fanns dock bara tva mopeder. Brorsan sa att jag kunde aka med honom. Alltsa sitta bakom men det ville jag inte. Hela poangen var ju att fa kora sjalv. Sa de akte ivag de tva. Kom tillbaka efter nagon timme och da hade brorsan voltat med moppen och fatt skrapsar pa fot, ben och armbage. Ingen fara dock. Tur bara att jag inte satt bakom honom.

I forrgar var vi ute och korde hela dagen. Harligt.
Hade lamnat in ett par byxor till en skraddare i fredags och skulle dit igar och prova dem, men da sa de att de inte kunde sy just sana byxor. Just detta ar typiskt for thailandare. Ja visst, vi kan fixa det, inga problem bla bla bla bla bla bla for att sen in i det sista erkanna att de inte kan. Korde till en narliggande by i dag och pratade med en annan skraddare som lovade att han kunde. Visar sig i morgon nar jag ska dit igen och prova. Spannande.
For ovrigt har vi passat brorsonen, Theo idag. 11 manader och full med myror i kroppen. Han ar inte lugn en sekund den grabben. Fullt os i honom fram tills han somnar, for att sen satta igang sa fort han vaknat. Han ar mysig och rolig men det var skont nar bror och Johanna kom hem igen fran dykturen de varit pa hela dagen idag.

Thaimat ar supergott, men efter 12 dagar borjar man sakna den svenska husmanskosten. Mamma Scan och pulverpotatismos.. ;-) Nu ar det dags for den sedvanliga drinken pa altanen innan middagen.

Ar varen pa vag darhemma??
 

Kommentarer
Postat av: Linn

Njut av varje minut du har kvar, i Sverige är våren långt borta idag...

2008-02-12 @ 13:36:00
URL: http://linnnissi.blogg.se
Postat av: Backman

Njut den tiden du har kvar. Vädret här hemma suger.

2008-02-12 @ 13:52:32
URL: http://bckman.blogg.se
Postat av: Backman

Njut den tiden du har kvar. Vädret här hemma suger.

2008-02-12 @ 13:52:45
URL: http://bckman.blogg.se
Postat av: Cokoris

Hade totalt missat att du uppdaterar din blogg därborta i Thailand, åhh så jag hade några inlägg att komma ikapp! bara nice det också, åhh härligt ni haft och har dte, delfiner, sol bad, god mat o allt.. kul Theodor också är med, kan tänka míg han har full av myror i brallorna, du måste blogga lite om honom sen, i din gamla blogg berättade du ju att han kommit till världen sen har jag inte hört en knyst om honom.. ses ni ofta? barnvakt? går han nu? kan han ngn tecken? etc etc och visa gärna hur söt han är :)faster Anna! PUSS

2008-02-12 @ 18:08:08
Postat av: aö

strålande vårväder här ;) härlig läsning!! vi ses snart..

2008-02-13 @ 16:40:40
Postat av: Therese

Tycker mycket om det du skrev! Trevligt att se lite fina saker och inte endast det vanliga sakerna som man kan läsa om hela tiden. ;)

2010-09-21 @ 18:38:46
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0