RELAX

I dag ar varmaste dagen sen vi kom. Gar och svettas stora mangder.
Som tur ar sa har man ett helt vidstrackt hav att doppa sig i. Hotellet har en jattefin pool, men jag undrar vad den ar till for. Vem vill bada i en pool nar man har havet att valja pa. Anda ar det manga som ligger vid poolen, sa det ar nastan tomt pa stranden. Tokiga manniskor.

Skulle ha akt ut pa snorkeltur idag men vi valde att skippa det och relaxa istallet. Tar snorkelturen i samband med att vi lamnar den har on for Koh Chang. Tva flugor i en small. I morgon kommer bror med sambo och gullungen. Det ska bli mysigt. Dock har man hort lite skrackhistorier om Koh Chang nu fran manniskor vi mott under vara dagar har hittills. Nar vi var pa Koh Chang for ett och ett halvt ar sedan var det lugnt och fint. Hotellet var underbart, litet, mysigt och skont. Nu har de byggt ut med pool och fler bungalows.
Nu ska det vara liksom overexploaterat dar och skrapigt och hela baletten.
Det visar sig.

Nar det galler shoppning sa finns det inget alls att shoppa pa de platserna vi varit pa hittills. Och da menar jag verkligen INGENTING. Inga affarer. ingenting sant. Men det ar val det som ar charmen med de har platserna. De har inte anpassat sig sa mycket till turisterna an, men det kommer, det kommer.

Pa Koh Chang ar det battre, dar ska det finnas affarer fyllt med diverse turistskit. Fase om det blir shoppning av da.

Nu overger jag datorn till forman for havet.
Kram till er alla.

Kommentarer
Postat av: Jill

Sitter här med två snoriga, hostiga, kinkiga och alldeles underbara ungar och har kräk på tröjan långt ner på ryggen. Men jag klagar inte!!! Man kan dock konstatera att våra paradis är väldigt olika och ditt paradis känns väldigt avlägset för min del ;) . Skål och kram!

2008-02-06 @ 09:57:32
Postat av: Richard

Låter gott det hela med Thailand! Kan glädja dej med att i Göteborg har det tamejfan regnat hela tiden.....Keep enjoy Thailand! Kram

2008-02-06 @ 16:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0